StartUp-uri înființate prin proiect

CENTRU DE CERCETARE BRAIN MAPPING SI NEUROFEEDBACK

Neurofeedbackul se adresează problemelor legate de dereglarea funcțiilor creierului.

Numeroase afecțiuni au la baza lipsa unei reglări naturale a creierului și a proceselor implicate. Putem să includem aici probleme precum anxietatea, depresia, dificultăți de atenție, tulburări de comportament, dereglări ale somnului, dureri de cap, simptome premenstruale, instabilitate emoțională, fobii, dependențe, tulburări din spectru autism, boală parkinson, Avc, îmbunătățirea performanțelor artistice, sportive, mangementul furiei, stresului și performațelor cognitive.

Neurofeedback-ul este 100% natural și nu implică medicație,acesta este un procedeu natural care învață creierul să funcționeze la cel mai bun nivel al lui, bazându-se pe neuroplasticitate, care îi permite acestuia să se adapteze în permanentă la provocariile mediului înconjurător.

Cercetând oferta disponibilă, am descoperit că viziunea mea este împărtășită de cercetători ai neuroștiințelor recunoscuți mondial care susțin că nu au văzut niciun tratament care să se apropie de eficientă rezultatelor pe care Neurofeedback le oferă în câteva zile sau săptămâni care anterior necesitau ani buni pentru a fi realizate având la dispoziție cele mai bune metode. 

Înființată de: Serghinia Jeana-Loisa Pascu

Punct Lucru: str Republici nr 47 Cluj Napoca

Număr telefon: 0755848227

Adresa mail: braintechcluj@gmail.com

SC COME 4 FUN SRL

Ținând cont de faptul că poluarea, stresul și suprasolicitarea sunt din ce în ce mai prezente în viața noastră cotidiană, se observă o înclinație a oamenilor spre relaxare și sport și o cerere crescută de servicii de recreere și distracție.

Viziunea COME4FUN S.R.L. este de a păstra un nivel ridicat al sănătății fizice și psihice al clienților nostrii prin reconstruirea punții între om și natură, oferindu-le acestora posibilitatea ca, într-un cadru nou, să se elibereze de presiunea vieții cotidiene. 

Astfel, urmărim să oferim clienților alternative de petrecere a timpului liber, creșterea nivelului de sănătate al acestora prin relaxare, sport și educație. Pentru aceasta oferim servicii de informare turístică privind traseele, obiective turistice și istorice și, în principal, tururi de mijloace de transport (ATV).

Înființată de: Marius Florin Dragomir

Sediu social: Sat Țelna, Comuna Ighiu, nr. 212, jud. Alba

Punct de lucru: str. Nicolae Grigorescu nr. 15G, jud. Alba

Telefon: 0784535263

SC COOLCOOMUNITY SRL

Noi de la agenția CoolCoom avem ca obiective principale promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor dar și a ideilor. 

Ne dorim ca fiecare persoană care apelează la serviciile noastre să își atingă sau chiar să își depășească țintele stabilite. Pentru că suntem la început, creștem împreună cu clienții noștrii care desigur ne reprezintă, deci munca depusă în proiectele noastre este dublă și exactă pentru a putea livra doar calitate. Fie că este vorba despre o idee/afacere mare sau mică ne propunem să ajutăm la creșterea ei prin moduri personalizate pentru fiecare client în parte.

Înființată de: ROBERT SZABOLCS BAKK

Sediu Social: Sat Sâncrai, Municipiul Aiud, Strada Andrei Mureșanu, nr. 17, Județul Alba.

Punct de lucru: Municipiul Aiud, Strada Tudor Vladimirescu, Nr. 18, Județul Alba.

Email: office@coolcoom.com   

Telefon/WhatsApp:  0732351980

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090099660822 

Instagram: https://www.instagram.com/coolcoomagency/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@coolcoomagency?lang=en

DANDARA-TĂBĂCARU RESEARCH S.R.L.

Misiunea noastră este să sprijinim dezvoltarea de comunități sustenabile și prospere, să înțelegem nevoile clienților noștri și să îi ajutăm să își atingă potențialul maxim oferind servicii de cercetare de piață și sondare a opiniei publice de calitate astfel încât clienții noștri să poată lua decizii de business fundamentate.

Cu toții știm că deciziile influențează viitorul unei companii. În multe cazuri, ca antreprenor faci ceea ce simți, te bazezi pe intuiție și crezi că a risca este un comportament firesc în a gestiona o afacere. Apoi, în timp, îți dai seama că rezultatele nu sunt cele așteptate. Oare cum este mai bine sa procedezi? 

Cercetarea de piață te poate ajuta să îți cunoști mai bine clientul, să afli ce modificări poți aduce produsului/serviciului comercializat, ce nivel al prețului poți să practici astfel încât să îți maximizezi profitul sau în ce fel să realizezi activitatea de promovare în funcție de specificul afacerii pentru a ajunge la clientul-țintă în condiții de costuri reduse.

Înființată de: DANIELA DANDARA-TABACARU

Denumire firma: DANDARA-TĂBĂCARU RESEARCH S.R.L.

Adresa punct de lucru: Municipiul Brașov, Str. Iuliu Maniu, Nr. 60, Et. 1, Ap. 2, Biroul stânga

Tel: 0721290295

ECO TINY APULUM S.R.L

SC ECO TINY APULUM oferă servicii de cazare ȋntr-o căsuţă mobilă/pe roţi, care va fi amplasată la solicitarile clienţilor, ȋn special in zone izolate pe dealurile sau pe masivele muntoase apropiate de localitatea Bucerdea Grȃnoasă.  Vă puteţi retrage din agitaţia cotidiană de la oraş ȋntr-o „oază” de linişte, ȋn care veţi putea admira frumuseţile naturii din zonă şi veţi putea parcurge diverse trasee turisitice din zona ȋn care căsuţa va fi amplasată, ca de exemplu: Rezervația Cheile Rametului, Comuna Rimeţea şi Piatra Secuiului, pitorestile localităţi şi zone montane din Munţii Trascăului, Valea Tarnavelor (Drumul Vinului), etc.

Pasionaţi de lucruri simple, îndrăgostiţi de natură, am creat Tiny Apulum pentru a-ţi oferi deconectare de la tehnologie, de la agitaţia cotidiană şi mai ales de la social media. Te invităm să evadezi, ȋn curând, ȋn frumoasa noastră căsuţă, Tiny Apulum.

SC ECO TINY APULUM SRL

Înființată de: CRAINIC DARIA IASMINA

Simion Barnutiu, 17, Bucerdea-Granoasa, județul Alba, Romania

0746 709 578

dariaiasminacrainic@gmail.com

https://web.facebook.com/profile.php?id=100091292597983 

SC GALGAU VILLAGE SRL

Galgau Village are ca si obiectiv de activitate codul caen 5520 Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata. Am ales acest obiectiv deoarce am dorit foarte mult dezvoltarea dar si promovarea satului Galgau Almasului unde se afla una dintre cele mai frumoase rezervatii naturale din judetul Salaj, si anume rezervatia naturala Gradina Zmeilor si multe alte obiective turistice frumoase.

Am dorit infiintarea unei locatii turistice, cu posibilitatea de cazare. Aceasta locatie este alcatuita din 4 casute tip butoi, cu baie individuala, aer conditionat, TV, frigider, 1 pat matrimonial o masa cu doua scaune, o sauna exterioara tip butoi, un ciubar exterior, un leagan, un foisor, loc de joaca pentru copii in exterior si un amfiteatru.

Locatia Galgau Village se afla intr-o zona retrasa, inconjurata de natura pura, dar si de multe obiective turistice. Linistea si relaxarea sunt la maxim, iar toate condiitile sunt asigurate de noi.

SC GALGAU VILLAGE SRL 

Înființată de: Ioana – Alexandra Chichisan

sat Gȃlgău Almaşului com. Bălan, Strada Octavian Cheta nr.53 , jud Salaj, 

Punct de lucru: str Ciurgaului nr.26 sat Gȃlgău Almasului com Bălan

Telefon: 0743563440

INNOVADENT WHITE SRL

Clinica stomatologica INNOVADENT WHITE ofera cele mai noi aparaturi si tehnici pentru tratamentul pacientilor sai. Zambetul este un gest foarte complex, capabil sa exprime o gama larga de stari, de la placere, bucurie, satisfacţie, la promisiune, cinism, chiar jena.

Obiectivul noului cabinet stomatologic este acela de a oferi servicii stomatologice la standardele cel mai inalte si de a da pacientilor posibilitatea de a dobandi sanatatea orala si zambetul pe care si-l doresc. Consider ca, doar prin pasiune, rabdare si grija fata de pacient se vor putea atinge aceste obiective. Imi doresc ca relatia cu pacientii sa fie deschisa, calda, durabila, pentru a crea o atmosfera relaxanta, in care sa se lucreze eficient si cu placere. Astfel, pacientii vor putea elimina frica de stomatolog si vor veni cu placere intr-un loc unde vor fi intampinati cu caldura si vor fi tratati cu grija.

In interiorul cabinetului se va promova educatia continua a personalului deoarece, doar astfel pacientii vor beneficia de cele mai moderne tehnici de tratament si vor avea garantia rezultatelor excelente, indiferent de complexitatea cazului. Astfel, voi oferi pacientilor, indiferent de varsta, toata gama de tratamente stomatologice care permit reabilitarea orala, asociate cu programe de profilaxie care, impreuna, sa garanteze mentinerea starii de sanatate dentara.

INNOVADENT WHITE S.R.L. 

Înființată de: MIHAI-BOGDAN ZAHARIE

Sediu social:  strada Arnsberg, bl. A4 ap.33, Alba Iulia, jud. Alba

Punct de lucru: strada Closca nr.15 bl. B3 AB ap. 1,2 parter, Alba Iulia, jud. Alba

Numar de telefon: 0754260103

Adresa de email: innova.dent@yahoo.com

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087887844010

LOGISTIC SOLUTIONS EXCLUSIVE SRL

LOGISTIC SOLUTIONS EXCLUSIVE SRL ofera clientilor servicii concrete de incarcare/descarcare marfa; stivuire marfa intr-un mod profesionist ca timp si costuri.

Urmarim cu atentie ca activitatea societatii sa vizeze o dezvolare pe termen mediu si lung astfel incat sa devina competitive in piata economica si concurentiala a firmelor de profil.

In activitatea pe care o desfasuram incercam sa venim cu solutii ingenioase, rapide, eficiente care sa-I multumeasca pe client, de la care sa primim un feetback pozitiv.

In continuare ne propunem extinderea afacerii in cat mai multe orase, cresterea cifrei de afaceri si obtinerea de profit prin reinvestire in dezvolatrea afacerii; cresterea portofoliului de clienti si colaboratori, respectiv pastrarea  si fidelizarea clientelei  existente.

LOGISTIC SOLUTIONS EXCLUSIVE SRL

Înființată de: CRISTINA – NICOLETA ȘCHIOPU

Adresa sediu social: SIBIU, O. Goga nr. 73, ap 1, Jud Sibiu

Tel contact: 0744398601, 0728956982

SC MARMAT PELET SRL

MARMAT PELET, avȃnd punctul de lucru  ȋn sat Drăgăneşti, comuna Drăgăneşti, jud. Bihor, desfaşoară activităţi de producţie a peleţilor destinate populaţiei din mediul rural şi urban.

Misiunea este de a realiza peleţi ecologici din materie primă biodegradabilă şi reciclabilă ȋntr-un mod eficient şi productiv, iar intreprinderea să fie peformantă, competitivă pe piaţă, rentabilă şi viabilă din punct de vedere economic.

Viziunea este de a intra pe piaţă cu produse de calitate, de a se dezvolta şi atinge o cotă dominantă din piaţa primară, de a creşte numărul de clienţi, ȋn acelaşi timp crescȃndu-şi competitivitatea şi adaptabilitatea la nevoile pieţei atȃt prin perfecţionarea resursei umane cȃt şi prin dezvoltarea şi diversificarea echipamentelor şi a dotărilor.

Valori:

PROFESIONALISM – Suntem responsabili faţă de calitatea muncii noastre.

ORIENTAREA CĂTRE CLIENŢI – Satisfacem exigenţele clienţilor şi livrăm soluţii la cel mai bun raport calitate-preţ.

DEZVOLTARE CONTINUĂ – Suntem interesaţi să acumulăm ȋn permanenţă cunoştiinţe noi.

INTEGRITATE – Acţionăm cu onestitate şi integritate deplină ȋn tot ceea ce facem.

INOVATIE – Dezvoltăm tehnologie transpusă ȋn produsele noastre.

SC MARMAT PELET SRL

Înființată de: DENISA-GEORGIANA TĂTAR

Sediul social : DRAGANESTI , JUD BIHOR, NR 20 A, STR PRINCIPALA

PUNCT DE LUCRU : DRAGANESTI , JUD . BIHOR, NR CAD. 52 661

NR TEL : 0760 694 609

EMAIL : ninaplacinta@yahoo.com

Facebook: https://www.facebook.com/MarmatPelet

CAROLINA DATE CENTER SRL

Societatea CAROLINA DATE CENTER SRL a fost infiintata in anul 2022, cu sediu social in jud.Alba Iulia,str.Regina Maria nr.2 desfasurand la sediu social activitatea de birou prin codul caen CAEN 6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe

Activitatea principala pe care consta in preluarea si operarea fluxurilor comerciale si financiare ale societatilor comerciale din documentele emise de acestea, elaborarea de rapoarte privind intrarile si iesirile de stocuri, evidenta vanzarilor pe agenti, produse, clienti, zone etc, fara procesarea lor din punct de vedere contabil- servicii de tip “data entry” pentru companii.

Ideea de afacere a pornit din constatarea unei nevoi reale pe piata serviciilor financiar-contabile si nu numai, majoritatea cabinetelor de contabilitate fiind coplesite de volumul mare de documente de prelucrat pentru care nu au personal suficient si urmand exemplul unor companii internationale (exemplu AZETS, VISMA) care opereaza si pe piata din Alba Iulia, am constatat ca exista o piata semnificativa in acest sens atat in municipiul Alba Iulia dar si in judet. Tehnologia moderna, posibilitatea de transmitere in timp real a informatiilor chiar si de la distanta asigura in teorie un numar nelimitat de potentiali clienti.In urma discutilor cu cateva societati de contabilitate care conduc evidenta contabila la peste 150 de societati din toate domeniile si care ar fi mai mult decat incantate sa externalizeze serviciile de procesare digitala a documentelor (data entry) catre o societate de profil eliminand grija introducerii datelor. 

CAROLINA DATE CENTER SRL

Înființată de: ALEXANDRA MARIA SERDIUC

Adresa: Jud.Alba,loc.Alba Iulia,str.Regina Maria nr 2

Nr.tel: 0764471910

Adresa mail: margineanalexandra89@yahoo.com 

EMPATIA DENT S.R.L.

Cabinetul stomatologic Empathy Dental Care, deschis în Turda, pe str. Libertății, nr. 8, ap. 1, turdenii și nu numai având astfel oportunitatea de a alege servicii stomatologice flexibile, responsabile și profesionale. 

Serviciile care urmează a fi prestate sunt următoarele:

  • Odontologie și profilaxie pentru adulți și copii (sigilări/fluorizări dentare, obturații – plombe, pachete igienizare – detartraj și airflow profesional)
  • Chirurgie dentara (extractie dentara; odontectomie; implanturi dentare);
  • Endodontie (pulpectomie si obturatie de canal; drenaj endodontic; tratament cu antiseptice);

Te așteptăm în curând într-un cabinet nou, cu echipamente medicale nou nouțe și cu personal medical specializat, gata să îți demostreze că suntem EMPATICI, din grijă pentru tine și dinții tăi!

EMPATIA DENT S.R.L.

Înființată de: MARIANA DUMITRU

Punct de lucru: Str. Libertății nr. 8, ap. 1, Localitatea Turda, jud. Cluj, Romania

Adresa de email: empathydentalcare@gmail.com 

Nr. de telefon: 0727291093

Pagina de Facebook/Meta: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089064105216 

Pagina de instagram: https://www.instagram.com/empathy_dental_care  

GEMINA BUSINESS SRL

Gemina Business SRL este o afacere nou-înființată în inima Cetății Alba Carolina cu obiect principal de activitate CAEN 5610 Restaurante.

Restaurantul Gemina pune la dispoziția clienților preparate gastronomice cu un raport preț calitate excepțional și activități de organizare a evenimentelor cultural-gastronomice, corporate și tematice. 

Pentru pregătirea evenimentelor, Restaurantul Gemina vă pune la dispoziție tot ce este necesar pentru desfășurarea în condiții optime, de la spațiu, aparatura de sonorizare, mâncare, personal pregătit la cele mai înalte standarde.

Vă așteptăm pentru o experiență culinară de excepție!

GEMINA BUSINESS SRL

Înființată de: ANAMARIA ANDREEA CRACIUNEAN

Denumire: Restaurant Gemina

Adresa: Municipiul Alba Iulia, judetul Alba, str. Unirii, nr 11

Contact: 0724637188

IOANA MARIA FASHION & STYLE  SRL

Prin intermediul magazinelor de tip retail situate in mun Blaj, bdul Republicii, nr.  32, SC IOANA MARIA FASHION & STYLE comercializa cu amanuntul, articole vestimentare destinate  femeilor si barbatilor.

Produsele comercializate sunt impartite in colectii de primavara-vara si toamna-iarna acoperind o gama cat mai diversificata atat pentru femei cat si pentru barbati (geci, pantaloni, rochii, pantofi, sandale, etc). 

Gama de produse oferite este diversificată şi poate fi adaptată cerinţelor clienţilor. Modelele de încălțăminte și îmbracaminte prezentate în magazine provin de la furnizori interni şi externi – modelele cumpărate de la parteneri nostri sunt alese cu multă atenţie în funcţie de diverşi parametri, calitatea materialului, caracterul modelului şi analiza cererii.

Calitatea serviciilor este asigurată de pregătirea şi experienţa personalului, suplinite de dotările cu echipament şi ambianta magazinelor, precum şi de contractele cu parteneri/furnizori capabili să răspundă prompt şi eficient solicitărilor.

IOANA MARIA FASHION & STYLE  SRL

Înființată de: IOANA-MARIA CRISTEA

Sediu – mun Blaj, str. Episcop Ioan Lemeny, nr. 18, jud Alba

Punct de lucru – mun. Blaj, b-dul Republicii, nr. 32, jud Alba

Telefon: 0766/249094

WHITEHAT SOFTWARE S.R.L.

Societatea WhiteHat Software are scopul de a dezvolta si implementa aplicații mobile proprii, cat si pentru clienți (programe orientate pe client) inovative social cat si tehnic care sa activeze o rețea ampla, pe domenii diverse de interes/de nișă, de informare si nu numai. 

Misiunea noastră este de a oferii servicii de cea mai înalta calitate, atât din punct de vederea tehnic cat si social-inovativ, de a oferi soluții profesional-inteligente, respectând armonios cerințele clienților oferind promptitudine si soluții inedite astfel încât aceștia sa fie pe deplin satisfăcuți. 

Prin viziunea noastră ne propune să devenim un actor important in asigurarea transparentei informaționale, a informării corecte cu privire la toate domeniile de nișă in care dorește a activa prin oferirea de servicii specializate-tehnic cat si inovatoare-social generând astfel o valoarea adăugată̆ semnificativa, pe segmentele de piață alese, prin utilizarea resurselor create si disponibile utilizatorilor. 

Obiective strategice pe care ni le-am stabilit: 

  • Oferirea de resurse de cea mai buna calitate tuturor clienților/utilizatorilor
  • Satisfacerea cererii pe măsura manifestării si evidențierii acesteia 
  • Creșterea flexibilității in ceea ce privește funcționalitatea aplicațiilor mobile oferite clienților cat si utilizatorilor
  • Asigurarea continua a concordantei dintre aspirațiile personalului si obiectivele companiei
  • Îmbunătățirea  imaginii / a brand-ului companiei cat si creșterea cifrei de afaceri respectiv creșterea profitabilității companiei 

Descarcă Aplicația Mobila: eFunds: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.efunds.app , in curând si pe IOS, disponibila pe web la: www.efunds.ro

WHITEHAT SOFTWARE S.R.L.

Înființată de: CEZARA-MARIA GHEORGHITA

Sediul Social ( Corespondenta Scrisa): Mun. Târgu Mureș, Bld. 1 Decembrie 1918, nr.106/10

Telefon: 0748.372.465

www.facebook.com/whitehatsoftware/ 

www.facebook.com/efundsapp 

S.C. START BUILD DESIGN S.R.L.

Domeniul de activitate în care voi dezvolta afacerea este cel al construcţiilor de cladiri rezidentiale si nerezidentiale(cod caen 4120), oferind o gamă largă de servicii, de la reparatii in regim urgent, până la predarea la cheie a locuinţelor.

Cererea pentru construcții a crescut în ultimii ani. Conform Institutului Național de Statistică, în anul 2021 au fost ridicate 68515 de construcții noi în România. Tot conform INS, volumul construcțiilor din România, creștere de 19% în primul semestru din 2021. La 30 iunie 2021, pe elemente de structură au avut loc creşteri la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (+49,4%), lucrările de reparaţii capitale (+49,1%) şi la construcţiile noi (+7%), în timp ce pe obiecte de construcţii, ca serie brută, s-au înregistrat rezultate pozitive în cazul lucrărilor de construcţii inginereşti (+29,6%), clădirilor rezidenţiale (+18,5%) şi al clădirilor nerezidenţiale (+5,3%). Analizând aceste statistici putem concluziona că aceste servicii de construcție sunt din ce în ce mai căutate.

Experienţa mea în domeniu a început prin pasiunea de a construi, reconditiona si amenaja locuinţele prietenilor, astfel încât mi-am dat seama că pot să îmi transform pasiunea într-o afacere. În prima fază, dorim să formăm o echipă de 3 angajaţi, cu care vom onora serviciile unei nişe mari de clienţi cu diferite solicitări.

S.C. START BUILD DESIGN S.R.L.

Înființată de: Teodora Nicoleta Marincas (Corlaci)

Adresa: Ioan Alexandru 37 C, Etj 2, Apt 10, 510082 Alba Iulia Jud. Alba, Romania

Tel +40 742 248 468 

Email teodoramarincas607@gmail.com

NARMIS MOB

NARMIS MOB este un atelier de familie, situat în satul Cut din Județul Alba, care are ca obiectiv fabricarea de mobilier la comandă.

Numele de Narmis, este o prescurtare la fraza „Noi avem rezolvarea multor idei sofisticate” iar aceasta idee a stat la baza proiectului nostru în sensul ca ne-am propus ca atunci când un client vine la noi cu o anumită idee,schiță de mobilier, oricât de complicată ar fi noi ne dăm silința să găsim, dar mai ales să fabricăm, cea mai bună variantă posibilă a acestei schiţe, aşa încât clientul să fie pe deplin mulțumit și convins că a ales ce trebuie.

Fiecare proiect e diferit și unicat şi ne propunem să ne dezvoltăm în continuare, ne propunem mai ales  calitate înainte de toate, prin  atenția la detalii pentru că știm că acest lucru va face diferența pe viitor, ȋn faţa concurenţei și pentru că ne dorim o Românie a lucrului bine făcut!

NARMIS MOB

Înființată de: CLAUDIA-ALEXANDRA CREIVEAN

Adresa: Sat Cut,jud Alba, Str Principala nr 345

Tel 0740234270

e-mail: narmismob@gmail.com